خانه » شعب » خراسان رضوی - مشهد » نشست مسئولان طرح ریحانه النبی با مدیران مدارس علمیه خواهران
راهپیمایی بزرگ حافظان حجاب در مشهد برگزار می شود
راهپیمایی بزرگ حافظان حجاب در مشهد برگزار می شود

نشست مسئولان طرح ریحانه النبی با مدیران مدارس علمیه خواهران

۱۳۳۵۱۶۶۹۴۰

در دیدار دبیر و مربیان طرح ریحانه النبی مشهد با مدیران مدارس علمیه خواهران، بر ضرورت همکاری و حمایت هرچه بیشتر حوزه های علمیه از این طرح تأکید شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری حجاب در مشهد، حجت الاسلام حسین مشهدی، دبیر اجرایی طرح حجاب ریحانه النبی در مشهد با اشاره به جایگاه و اهمیت حجاب و وضعیت کنونی جامعه اظهار کرد: در این عرصه به لحاظ آماری کارهای زیادی انجام شده و می شود اما هیچ یک به صورت منسجم و کاربردی نیست.

وی با بیان اینکه متاسفانه طلاب حوزه نیز مهارت کاربردی سازی آموخته های خود را ندارند، گفت: باید دید حوزویان تغییر کند؛امروز باید مسائل دینی را به صورت کاربردی به نسل جوان ارائه داد، آنچه در کتاب ها و متون درسی آمده است تا به صورت کاربردی و عملی در نیاید هیچ ارزشی ندارد.

حجت الاسلام مشهدی همچنین حمایت مدیران و مسئولان حوزه علمیه مشهد را در ارائه تسهیلات علمی به طلاب مربی این مرکز، معرفی طلاب مستعد و انسجام فعالیت ها با این مرکز را خواستار شد و ابراز داشت: طی دو سال اجرای طرح تاکنون، از میان ۲۱۳۰ دانش آموز تحت پوشش در پایه های سوم تا پنجم، ۱۴۱۲ نفر به انتخاب خود چادر را به عنوان پوشش برگزیده اند(حافظان حجاب) و ۶۹۷ نفر نیز بدون چادر(حامیان حجاب) حجاب خود را رعایت می کنند.
دبیر اجرایی طرح حجاب ریحانه النبی در مشهد با بیان اینکه در کنار آموزش عفاف و حجاب، مسائل احکام و اخلاق نیز بیان می شود، افزود: در طول اجرای این طرح، کاهش استفاده از ماهواره در خانواده های دانش آموزان، چادری شدن مادران و تقویت بنیه دینی خانواده ها را شاهد بوده ایم.
وی در ادامه، تدوین، چاپ و توزیع کتاب های «مروارید بهشتی» ویژه پایه های سوم تا پنجم دبستان، آغاز اجرای طرح خوش حجابی شهری، تحت پوشش داشتن بیش از دو هزار دانش آموز، برپایی همایش بزرگ مادران و نواختن زنگ حجاب در ۱۴ مدرسه را از فعالیت های این مرکز در مشهد عنوان و تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از اصول مهم کار ما این است که بانوان چادری، چادری بمانند، در طرح خوش حجابی شهری، مربیان این مرکز، به صورت نامحسوس در سطح شهر تردد داشته و با ارائه کارت تشویق به دختران ۱۴-۷ ساله، آنها را به تشکیل پرونده در مرکز ریحانه النبی و شرکت در برنامه های فرهنگی تفریحی مرکز ترغیب می کنند.
حجت الاسلام مشهدی با اشاره به عدم همکاری و حمایت نهادهای فرهنگی و مذهبی مشهد از این مرکز، خاطرنشان کرد: همه مسئولان فعالیت های ما را به زبان تشویق می کنند اما عملا حمایتی ندارند و حتی بعضا مانع تراشی نیز دارند.

وی با اشاره به فعالیت ۲۵ مربی حجاب در این مرکز، گفت: هم اکنون هزینه های مالی مرکز به صورت مردمی و یا از طریق فروش محصولات فرهنگی تأمین می شود که جوابگوی مخارج نیست و توجه هرچه بیشتر مسئولان امر را می طلبد.

دبیر اجرایی طرح حجاب ریحانه النبی در مشهد همچنین آمادگی این مرکز را جهت آموزش مربیان حجاب به منظور فعالیت در سایر سازمان ها اعلام کرد.
در پایان نیز معاون فرهنگی دفتر امور خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، با اشاره به برگزاری کارگاه های تخصصی حجاب در مدارس علمیه خواهران مشهد، از بررسی طرح تربیت تخصصی مربیان حجاب در حوزه علیمه خواهران خبر داد.
گفتنی است مرکز حجاب ریحانه النبی از سال ۱۳۸۴ با تصویب وزارت کشور و حوزه علمیه قم در قالب یک طرح ملی آغاز به کار کرده است و هم اکنون هفت شهر کشور را تحت پوشش دارد .

درباره محتوا

x

شاید بپسندید

کارگاه تبیین عفاف و حجاب

کارگاه تبیین عفاف و حجاب مرکز ریحانه النبی در مشهد

کارگاه تبیین عفاف و حجاب مرکز ریحانه النبی در مشهد برگزار گردید.