جلسه تقدیر و تشکر از مربیان حجاب ریحانه النبی با حضور جناب آقای سلمانی معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان و جناب آقای دلاوری مسئول عفاف وحجاب و استعدادهای درخشان اداره کل و جناب آقای نم نبات مسئول قرآن و عترت اداره کل ساعت ۱۱ صبح در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش برگزارشد.
جلسه تقدیر از مربیان حجاب با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و سپس سرود جمهوری اسلامی از طریق دیتا پخش گردید. در ادامه حجه الاسلام قاسمی دبیر اجرائی شعبه اصفهان ضمن گزارش اجمالی از اجرای طرح در سال گذشته، مربیان را رکن اصلی طرح مدارس دانسته و ضمن بیان وظایف و نحوه فعالیت مربیان از فعالیت خالصانه و صادقانه آنهاتقدیر و تشکر کردند.
در ادامه جناب آقای سلمانی معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش نیز از اجرای این طرح در مدارس ابراز رضایت کرده وتلاش در عرصه فرهنگی را کاری بسیار دشوار دانسته که تنها با توکل به خدا و استعانت به اهل بیت می توان موفق شد.
در این جلسه جناب آقای نم نبات مسئول قرآن وعترت اداره کل و جناب آقای دلاوری مسئول عفاف و حجاب و استعدادهای درخشان اداره کل نیز حضور داشتند.در پایان با دادن هدایای نقدی و غیر نقدی و یک جلد کتاب از مربیان تقدیر شد.