مسئول اموربانوان شعبه ساری گفت: کارگاه آموزش مادران دختران عضو طرح ریحانه النبی شهر ساری با هدف توجیه طرح و بیان خصوصیات و راهکارهای مهم تربیتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز حجاب ریحانه النبی،حمیده سادات موسوی، مسئول اموربانوان شعبه ساری با اعلام این خبر گفت: با توجه به جایگاه مادران در تربیت دختران و اهمیت آنان به دلیل الگو بودنشان، لازم دانستیم جلساتی را به منظور آشنایی مادران با طرح حجاب ریحانه النبی و اهداف آن و همچنین خصوصیات مقطع سنی دخترانشان آشنا نماییم و اهمیت حجاب و رفتار مادران را به آنها تذکر دهیم تا بتوانند در تربیت صحیح فرزندان خود موفق تر عمل نمایند.
وی افزود: جلسات آموزش مادران در مدارس تحت پوشش طرح ریحانه النبی ساری با حضور خانم دائمی، استاد و کارشناس خانواده آموزش و پرورش، برگزار شد.
ایشان به اهمیت سن کودکان اشاره ای داشت و گفت: کودکان با فطرت پاک خود هر آنچه را که در خانواده خود می بینند می پذیرند و آن را می آموزند. به همین جهت والدین باید در رفتار خود بسیار دقیق باشند تا بتوانند سلامت نسل آتی را تضمین نمایند و همین ضرورت باعث شد تا کارشناس محترم به این موضوع بپردازد و ابعاد آن را برای مادران روشن نماید که بخشی از سخنان ایشان به شرح ذیل می باشد؛
ـ محققان در تحقیقات خود متوجه شده اند که حدود ۶۰ درصد تربیت یک فرزند تا شش سالگی اتفاق می افتد که تا هفت سالگی به ۸۰ درصد ارتقاء پیدا می نماید و بقیه آن به جامعه و نوع تکامل و تفکر فرزندان و مطالبی که خودش یاد گرفته است مربوط می گردد.
ـ باید حواسمان باشد در تربیت خود از سه کار تحقیر، تهدید و تنبیه استفاده نکنیم زیرا در بیشتر موارد آثار نامطلوبی را به دنبال دارد و در مورد مسائل دینی اثر معکوس دارد.
ـ اسلام در زمینه تربیت فرزند می گوید، هفت سال اول فرزندان آقایی می کنند، هفت سال دوم تقلید و هفت سال سوم مشورت می کنند.
ـ بعضی گمان می کنند این هفت سال اول باید فرزند بازی و هر کاری که دلش می خواهد انجام دهد ولی نه منظور این است که در این هفت سال آقایی باید آموزشت را به او تحویل دهی نه به صورت مستقیم بلکه به صورت غیر مستقیم.
ـ مادران باید توجه داشته باشند که ۷ سال اول تمام شد ۷ سال دومی که باید تقلیدی باشد فرا رسیده است و هر کاری که مادر انجام می دهد فرزند هم انجام می دهد و تربیت و ماندگاری عمل مادر زمانی اتفاق می افتد که ارتباط عاطفی بین بین او و فرزندش به خوبی شکل گرفته باشد.
ـ پیام امروز ما این است که به فرزندانمان در مورد حجاب بگوییم.تا سن ۱۰ سالگی شاید فرزندان نپرسند دلیلش چیست؟ و اگر نسبت به آن دلیلی نداشته باشیم، چون فقط به صورت سطحی تقلید کرده اند این مساله دینی و عملی و … در آنها ماندگار نخواهد بود.
ـ اگر ما دلیل بیاوریم و جواب ما منطقی و ریشه ای نباشد فرزندان نه تنها از حجاب بلکه از دین جدا می شوند. حجاب مهم ترین دلیلش این است که من به عنوان یک زن آنقدر ارزشمندم که حاضر نیستم اندام خود را در برابر چشمان متجاوزین قرار دهم.
ـ باید زیبایی فرزندان خود را تایید کنیم تا در آینده اگر کسی او را تایید کرد و از او تمجید کرد قلبش برای آن فرد نتپد.اگر بدانیم تمام کسانی که یک آشنایی قبل از ازدواج و ارتباطات وسیع با نامحرم پیدا می کنند چه آثار سویی در اخلاق و رفتارشان ایجاد می شود هرگز به دنبال آن نخواهیم بود و متاسفانه همه این آسیب های اجتماعی ناشی از این بی اخلاقی ها و روابط ناصحیح است.
مسئول اموربانوان شعبه ساری در پایان سخنان خود گفت: پس از برگزاری این جلسات، مادران دانش آموزان ضمن اعلام رضایت از محتوای آموزشی، خواهان ادامه برگزاری این جلسات شدند و این استقبال و اعلام نیاز، اراده ما را بر برگزاری این جلسات، مصمم نمود.
انتهای پیام/