به گزارش روابط عمومی مرکز حجاب ریحانه النبی (س) ، آخرین جلسه از جلسات مقدماتی بررسی شبهات حجاب ( دور دوم کشوری ) در شعبه ارومیه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور مربیان شعبه ارومیه برگزار گردید برخی شبهات القائی در ماهواره ابتدا رویت و سپس مورد بررسی قرار گرفت . در این جلسه استناد شبکه ها و کارشناسان ماهواره به کتاب آقای ترکاشوند در مورد حجاب در عصر پیامبر و سپس تسری آن در عصر حاضر بصورت مباحثه ای بررسی گردید. خانم شهبازپور اهم اشکالات وارده به این کتاب را در قالب چند اشکال عمده مطرح کرده و بیان نمودند که عدم بررسی سندی روایات ، استفاده از روایات حواشی پوشش و حجاب مثل حجاب در نماز برای اثبات حجاب مقابل نامحرم ، دادن حکم فقهی مسلم با استناد به شیوه زندگی در عصر پیامبر و سیر تاریخی رد کردن روایات با استناد به روشهای غیراصولی از عمده اشکالاتی است که می توان بر این مقاله وارد کرد.
از دیگر مباحث مطروحه در این جلسه ، جلسه هماهنگی راهپیمایی روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت در هفته جاری بود که ابتدا آیین نامه امسال راهپیمایی برای مربیان تشریح و سپس وظایف هر یک از مربیان به ایشان تبیین گردید و هماهنگی های لازم صورت پذیرفت.
حسن ختام جلسه ؛ هدایایی بود که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم تقدیم مربیان گرامی گردید.

آخرین جلسه از جلسات مقدماتی بررسی شبهات حجاب در شعبه ارومیه