خانه » اخبار » چهارمین جلسه دوره سوم تربیت مبلغ حجاب،طلاب حوزه علمیه قم برگزار گردید.
دومین جلسه دوره تربیت مبلغ حجاب
دومین جلسه دوره تربیت مبلغ حجاب

چهارمین جلسه دوره سوم تربیت مبلغ حجاب،طلاب حوزه علمیه قم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکزحجاب ریحانه النبی، حجت الاسلام ابراهیم پور در جمع مبلغین اعزامی از دفتر آیت الله العظمی فاضل لنکرانی در ترتیت منطقی پاسخ به شبهات حجاب گفت: مبلغ باید در ترویج حجاب،ابتدا خودرا مجهز به ۴۰ نکته تمهیدی در عرصه ورود تبلیغی به حجاب نماید،سپس با اشراف به علل شیوع بد حجابی در کشور، شبهاتی را که در ذهن مخاطب رسوخ کرده، یکی پس از دیگری پاسخ دهد. مدیر مرکز حجاب ریحانه النبی، دخالت در حریم خصوصی را اولین اشکال مخالفان حجاب داشت که با برسی آثار بارز اجتماعی مسائل شخصی در سطح جامعه،قابل پاسخ ارزیابی نمود.

تربیت مبلغ حجاب

حجت الاسلام ابراهیم پور دومین شبهه ذهن مخاطب را پس از اقناع اندیشه به اجتماعی دانستن مسئله حجاب، نگاه مردان معرفی نمود و افزود: مخاطب میتواند بگوید اگر حجاب مسئله اجتماعی است، پس مردان نیز نقش اجتماعی خود را ایفا نموده و به زنان نگاه نکنند، چون نگاه نکردن مرد، بسیار راحت تر از پوشاندن زن است.

وی در پاسخ به این شبهه که مردان نگاه نکنند، تفاوت حالت روانی زن و مرد را مورد برسی قرار داد و گفت:علاوه بر اینکه تاثیر برق نگاه بیننده بر مخاطب و ایجاد امواج مغناطیسی در مواردی همچون چشم زخم وکارهای خالق العاده مرتاضان هندی غیر قابل انکار است.

ابزار دیداری، جنس مرد را ،وابزار شنیداری، جنس زن را تحریک می کند.تاثیر بارز شنیداری در زنان، بیشتراز تاثیر دیداری و نگاه به مردان است، همچنانکه تاثیر بارز دیداری در مردان، به مراتب بیشتر از تاثیر شنیداری و شنیدن صدای زنان است، به عبارتی نگاه قویترین عامل ایجاد علاقه مرد به زن محسوب می گردد، در حالی که ابرازعشق و عاطفه، نیز قویترین عامل ایجاد علاقه زن به مرد می باشد. گفتنی است در پاسخ به این شبهات، مثالهای متعددی در جلسات آموزشی تربیت مبلغ حجاب ارائه می گردد.

درباره عسگر آبادی

x

شاید بپسندید

هشتمین دوره تربیت مبلّغ حجاب، در آران و بیدگل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز حجاب ریحانه النبی، کارگاه آموزش حجاب ویژه مربیان و معلمین ...