به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و طرحهای کاربردی حجاب ریحانه النبی (سلام الله علیها)؛ جلسه مربیان و مبلغین شعبه مشهد، در قرارگاه ولی امر برگزار شد.
جلسه مربیان و مبلغین شعبه مشهد، در قرارگاه ولی امر، در چهار بخش آموزشی، طب اسلامی ، مباحث اتاق فکر و مبلغین برگزار شد. در ابتدای جلسه، چند نفر از مربیانی که از قبل اعلام آمادگی کرده بودند، از نحوه کلاسداری و فعالیت های خلاقانه خود، توضیحاتی ارائه داده و تجربیات خود را با سایر مربیان به اشتراک گذاشتند. سپس خانم باغبان مسئول اتاق فکر، به نکات زیر اشاره کردند:
تشکیل تیم پژوهشی- محتوایی، تایید نهایی طرح دفترچه امتیاز، نظرسنجی نهایی از مربیان درباره ی جوایز حامیان، نحوه برگزاری ویژه برنامه شهادت و ولادت حضرت فاطمه(س) و نظرسنجی نهایی از مربیان درباره ی جوایز حامیان.
در ادامه مسئول مدارس ضمن پاسخگویی به سوالات مربیان، به بخش مبلغین پرداختند و نظرات آنها را درباره طرح مسائل آتی جویا شدند. ضمنا جلسه با آموزش هایی در زمینه طب اسلامی و تذکراتی راجع به نحوه تغذیه ی سالم و سلامت جسم پایان یافت.